Werkvoorbereider Interieurbouw

  • Breda, Nederland

Werkvoorbereider Interieurbouw

Functieomschrijving

Wil jij als Werkvoorbereider, binnen een team van jonge en ambitieuze vakspecialisten, werken aan dé mooiste interieurprojecten? Van Mosel Breda heeft één ambitie: inspirerend, innoverend en de beste zijn voor onze gasten als het gaat om het ontwerpen, produceren en plaatsen van de interieurs. Wil jij helpen om onze ambitie waar te maken?


Welkom! Ik ben Martijn van Mosel, eigenaar van Van Mosel Interieurbouw en ik ben, samen met ons team, op zoek naar versterking. Ons bedrijf groeit snel, ons team werkt hard en ieder heeft een eigen essentiële rol, zowel in de productie als op kantoor. Om onze projecten op het gebied van interieurbouw op rolletjes te laten verlopen, ben ik  op zoek naar een ervaren Werkvoorbereider.


Wat ga je doen? 

  • Je verzorgt een nauwkeurige werkvoorbereiding en strakke planning, van zowel onze interieurbouw afdeling als de buitenmontageploeg;
  • Je houdt contact met onze leveranciers en je zorgt voor een 100% tevreden samenwerking met onze opdrachtgevers;
  • Je verzorgt de inkoop van onze materialen en draagt zorg voor een juiste kwaliteit.

Wat heb je in huis?

We zijn met name op zoek naar iemand met een gedreven motivatie, die zijn zaakjes goed op orde heeft. Je bent zeer communicatief vaardig en je gaat nauwkeurig te werk. Daarnaast:

  • Heb je de fijne kneepjes van het vak geleerd door jouw ervaring als werkvoorbereider in de interieurbouw;
  • Ben je een organisatietalent en een goede planner;
  • Heb je ervaring met verschillende softwaresystemen en maak je nieuwe ontwikkelingen snel eigen, van Mosel is onderscheidend op het gebied van automatisering. We werken o.a. met Proteus en PaletteCAD.

Om jouw vakmanschap naar een nóg hoger niveau te tillen, faciliteren we jou met diverse mogelijkheden voor persoonlijke groei. We kijken naar jouw talenten en ondersteunen je om die zo optimaal mogelijk te benutten. We zijn een bedrijf met korte lijnen, dus niets houd je tegen!


Spreekt onze missie jou aan? Bij ons geen C.V. of motivatiebrief.

Wij snappen dat je niet zit te springen om een motivatiebrief te schrijven of je C.V. bij te werken. En eerlijk gezegd zitten wij daar ook niet op te wachten ;). Maar we willen je natuurlijk wel heel graag leren kennen, en jij ons! Laat jouw telefoonnummer achter en je ontvangt direct onze agenda waar je een tijdstip kan kiezen om met elkaar verder in gesprek te gaan. We kijken uit naar jouw reactie!